Voor particulieren

De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting is voor de meeste belastingplichtige een lastige en tijdrovende opgave. Heb je nog geen aangifte gedaan? Dan kunnen wij deze voor je verrichten. Ons kantoor beschikt over de fiscale kennis en ervaring, waardoor fiscale voordelen optimaal worden benut.
Jouw belastingzaken: zoals jij dat wilt, wanneer je wilt!

Bij Administratiekantoor Bruins heb je vrijheid om te kiezen hoe we je kunnen helpen. Je wilt je zaken via de e-mail regelen? Dan is dat mogelijk. Wij zijn goed bereikbaar per e-mail. Uiteraard kunt je ook telefonisch contact op nemen. Onze medewerkers staan je graag te woord. Wij kunnen je Aangifte Inkomstenbelasting verzorgen.
Als je voor 1 mei contact met ons opneemt, kunnen wij op verzoek uitstel aanvragen. Je hebt dan de mogelijkheid om de gegevens na 1 mei aan te leveren.
Als er iets verandert in je situatie, kan dat gevolgen hebben voor de hoogte of duur van je toeslagen. Het controleren, aanvragen en wijzigen van toeslagen kunnen wij voor je verzorgen. Je kunt dit middels een email aan ons kenbaar maken.

Werkwijze particulieren

Om de verwerking van je aangifte zo goed mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van eenvoudige en heldere werkwijze. Bij ons heb je de keuze om de gegevens digitaal of per post aan te leveren en in overleg is een afspraak mogelijk.
Wilt u uw aangifte door ons laten verzorgen vraag dan een vrijblijvende offerte aan zodat wij u vooraf kunnen informeren over de kosten en u achteraf niet voor verassingen komt te staan. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op maat.