Wie wij zijn

Administratiekantoor Bruins is een relatief klein full-service kantoor dat sinds 2009 gevestigd is in Heiloo. Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan bij diverse grote accountantskantoren en andere administratiekantoren. Ook hebben wij middels interimwerkzaamheden ruime ervaring opgedaan binnen (internationale) ondernemingen.

Waar staan wij voor?

Naast het nauwkeurig verzorgen van de administratie en fiscale aangiften legt Administratiekantoor Bruins de nadruk op de communicatie. Er zijn tenslotte genoeg administratiekantoren die prima je administratie kunnen verwerken, maar spreken zij wel jouw taal?
Wij stellen ons op als ‘one of the guys’. Juist wanneer wij het over uw administratie hebben spreken wij als ondernemers onder elkaar, gewoon begrijpelijk dus!

Dienstverlening

Onze dienstverlening kan worden onderverdeeld in 3 kernactiviteiten:
>> Financiële administratie: Je financiële administratie is de basis van jouw bedrijf waarop belangrijke beslissingen worden gebaseerd. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie altijd correct en up-to-date is.
>> Salaris administratie: Loon- en salarisadministratie is een zaak van grote zorgvuldigheid. Kleine fouten op dit terrein kunnen grote gevolgen hebben.
>> Fiscale dienstverlening: Door de belastingwetgeving ieder jaar weer aan te passen is het voor de ondernemer bijzonder lastig om op de hoogte te blijven.

Kijk gerust eens verder op onze overzichtelijke website en mocht je interesse hebben, of gewoon nieuwsgierig of je huidige administratie goedkoper kan, neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.